Reactie plaatsen

Reacties

Frans
4 maanden geleden

Ik krijg nu al een tijdje maaltijden van Jack. Alles is altijd goed en lekker. Ik eet nu elke dag heerlijk en gezond. Alles word persoonlijk gebracht. Het is fijn dat het zo persoonlijk is allemaal.

j en j
4 maanden geleden

vandaag prei taart gehad ,heeeerlijk een aanrader.

K.M.
4 maanden geleden

Een dagje Groningen op 24 oktober jl. voerde ons per toeval naar de kleinschalige Ommelander markt. Bij Etenkokerij pronkebonensoep, wilde ganzenstoof, stoofpeertjes, appelcompote en een quiche van mozzarella en tomaatjes gekocht. De (maaltijd)soep was heel goed van smaak, niet te zout of peperig. De wilde ganzenstoof een culinair hoogstandje, vooral in combinatie met de stoofperen, een bijzonder gerecht, een aanrader. Van deze stoofperen werden wij helemaal lyrisch, zelden zulke overheerlijke peren gegeten. Ons dagje Groningen wordt vast en zeker nog eens herhaald als er weer een Ommelander markt is.

Jan Boekelo
4 maanden geleden

Ik heb een runderstoof gehad, heerlijk mals en sappig, lekker makkelijk

Nancy Tepper
4 maanden geleden

Ik had de mosterd soep en een hartige taart.
Heerlijk allemaal. Beste mosterd soep ooit. Ik ga zeker vaker bestellen. En de service is ook uitstekend. Goed geregeld allemaal voor een dagje makelijk eten. En heel goed betaalbaar. Ga zo door

Sonja
5 maanden geleden

Wij hebben Pompoensoep en stamppot boerenkool gehad. Beide gerechten waren heerlijk en vers. Zeker voor herhaling vatbaar. Handig dat de verpakking is afgesloten en de maaltijden zo de vriezer in kunnen.